Allemaal beestjes

Ongedierte verdelgen kan zeker op een betaalbare manier! Clean2Invest is een voordelige ongediertebestrijder en is voornamelijk actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Het team reageert snel wanneer er iemand sporen van ongedierte meldt en bestrijdt ze meteen met de nodige professionele uitrusting.

Not invited

Van rattenbestrijding tot een wespennest laten verwijderen, voor elk soort ongedierte biedt Clean2Invest een oplossing op maat aan. Volgende ongewenste gasten kan je onder andere aantreffen in jouw pand:

  • Knaagdieren, zoals muizen en ratten
  • Gevleugelde insecten, zoals muggen en motten
  • Kruipende insecten, waaronder kakkerlakken en kevers
  • Bijtende insecten, zoals vlooien en bedwantsen 
  • En nog zo veel meer…  

Waarom ongedierte verdelgen?

Soms wordt ongedierte pas opgemerkt door de woning of de bedrijfsruimte grondig te reinigen, of de inboedel op te ruimen. Er zijn verschillende redenen waarom het van belang is om snel ongedierte te detecteren en vakkundig te laten verwijderen.

Om te beginnen leidt contact met ongedierte of met hun uitwerpselen tot verschillende ziektes, jeuk of aandoeningen. Het zijn besmettingsbronnen voor zowel mensen als huisdieren. Ten tweede kunnen verschillende knaagdieren of insecten heel wat schade aanrichten aan de inboedel van jouw woning. Ze zorgen soms voor zware overlast of kapotte leidingen. Ten slotte is het bijvoorbeeld als horecazaak belangrijk om stil te staan bij de reputatie van jouw onderneming. Sommige bedrijven kunnen namelijk zware imagoschade oplopen door te laat ongedierte te verdelgen.

Duurzaam & veilig ongedierte bestrijden

Clean2Invest zet in op duurzaamheid en kwaliteit, want het is niet de bedoeling dat een ongedierteprobleem blijft aanslepen. Er zijn verschillende technieken om ongedierte te verdelgen, zoals vallen zetten of vergif strooien, maar steeds met respect voor het milieu. Bovendien gebeurt de ongediertebestrijding ook op een veilige manier voor kinderen en huisdieren en blijft de hinder voor andere activiteiten in de ruimte beperkt.

Ontdek je sporen van ongedierte? Bel Clean2Invest op en voorkom een plaag!

Wat Clean2Invest voor jou kan realiseren: