Van huizen leeghalen tot puin opruimen: niets is te vuil

Clean2Invest staat in voor professionele opruimingen van woningen, bedrijfspanden en magazijnen. De Oost-Vlaamse opruimdienst levert een hoge kwaliteit tegen een faire prijs, doordat de zaakvoerders vaak zelf meewerken aan de opdracht en een oogje in het zeil houden. 

Woningontruiming op maat

Ga je verhuizen of wil je een pand verkopen? Dan ruimt Clean2Invest de inboedel van jouw huis op tot in de kleinste details. Naargelang gezinssituaties veranderen, kan Clean2Invest ook een nieuwe toekomst geven aan bepaalde ruimtes in jouw woning. Zo kan de opruimfirma de zolder ontruimen en inrichten als een gezellige kamer. Ook andere ruimtes, zoals de garage(box) of de kelder, kunnen elk een metamorfose ondergaan. 

Het gras is altijd hoger aan de overkant

Staat het gras veel te hoog of stapelt een afvalberg zich op? Dan pakt Clean2Invest de puinhoop met beide handschoenen aan. Naast het huis leeghalen, kan Clean2Invest ook de bijhorende tuin opruimen. Zo worden de schuur en het tuinhuis leeggemaakt en krijgt ongedierte geen kans om zich verder te settelen.

Een totaalpakket aan schoonmaak

Na het huis leegmaken en meubels te verhuizen, kan je bij Clean2Invest ook terecht voor een gespecialiseerde schoonmaak van zwaarvervuilde ruimtes. Het bedrijf reinigt en desinfecteert het volledige pand, zodat het weer aantrekkelijk is om te verkopen of te verhuren. Had je ooit last van schimmels, rook- of waterschade in de woning? Dan zal daar na de dieptereiniging niets meer van overblijven.

S.O.S. inboedel opruimen na erfenis

Clean2Invest staat jou discreet bij in moeilijke tijden om een huis leeg te halen na het overlijden van een dierbaar familielid. Het opruimbedrijf is op korte termijn al beschikbaar, wanneer de tijd dringt om een woning snel in orde te stellen voor de immomarkt. Bovendien gaat het team zeer respectvol om met de spullen van de overledene, waaraan er soms een emotionele waarde vasthangt voor de nabestaanden.

Hulp nodig bij het leeghalen van jouw huis? Bel naar Clean2Invest voor een snelle service!

Wat Clean2Invest voor jou kan realiseren: